Livet är för kort för oinbjudna varumärken

Storybyrån Actionform skapar sociala-medier-strategier åt hjältarna i vår vardag. Från företag och organisationer till artister och influencers.

Visa några grejer ni gjortjag vill starta min hjälteresa!
#STORYTACTICS - Få en skeptisk omvärld att lajka dig. På riktigt.

#STORYTACTICS - Få en skeptisk omvärld att lajka dig. På riktigt.

Din publik finns på Facebook och Instagram men du är inte ensam om att ha svårt att nå fram. Många varumärken för en tynande tillvaro i sociala medier, i värsta fall upplevda som meningslösa tråkmånsar, skrytiga glidare eller krängiga spammare.

Vi hjälper dig djupdyka i ditt varumärke och ta de första stegen mot en storybaserad sociala-medier-strategi. Vi visar hur du likt framgångsrika märken, artister och influencers kan connecta med din publik genom att väcka känslor och skapa mening. (Foto David Back)

berätta mer! låt oss träffas!

Bra berättelser får vuxna män att köpa dockor

En bra berättelse utgår från värderingar. Den handlar om vad huvudpersonen vill, utmaningarna hon står inför och kampen för att nå dessa mål. Hjälten fascinerar oss eftersom hon förutom sina styrkor också har svagheter som vi kan relatera till. Perfektion inspirerar inte. Det gör däremot en bra story. Det är därför vuxna män ger 800 kronor för en Game of Thrones-statyett, eller 5 000 för en replika av Darth Vaders mask. Det är därför Harley Davidsons fans tatuerar in företagets logga. Vi använder storytelling för att bygga varumärkesidentiteter som framkallar lojalitet. Hör av dig så visar vi hur.

jag vill veta hur ni gör!
Bra berättelser får vuxna män att  köpa dockor

Case

Ett urval av storybaserade projekt vi skapat tillsammans med våra kunder och samarbetspartners.

Scenen är din

Oavsett om du vill ta del av vår storybaserade sociala-medier-strategi #storytactics, gjuta en solid storyplattform, skapa webboptimerade inlägg som säljer, deltaga i en inspirerande workshop eller något helt annat storytelling-relaterat, hör av dig. Vi vet att du har något spännande att berätta.

jag vill träffa storybyrån!
Scenen är din

Vad ska vi skapa tillsammans?

En magnetisk sociala medier-strategi? En inspirerande workshop om storytelling? En föreläsning med snackis-faktor? En storybaserad webbsida? En solid contentstrategi? Ett arketypiskt varumärkestest? En Youtubefilm med viralpotential? En episk varumärkesplattform?

jag vill också göra nåt coolt!